Skip to content Skip to footer

Over Lumi Rasa

Over mij

AANGENAAM

Ik ben Anne Paddenburg. Al meer dan mijn halve leven woon ik in Eindhoven. Het is echt mijn thuis.

Van Body Mind Release therapie, yoga, masseren en mental coaching heb ik mijn werk gemaakt omdat ik het graag en met passie doe. Joie de vivre, liefde, moeder, partner, een goed glas wijn , vrienden, lachen,  een tikkeltje chaotisch op z’n tijd, feestje en een beetje gek hoort ook allemaal bij mij.

Voordat ik met Lumi Rasa begon, heb ik heel wat jaartjes met plezier in het vastgoed gewerkt als projectontwikkelaar en adviseur. Na een wat lastige periode leek het me leuk en goed om me eens in totaal iets anders te verdiepen.

Profielfoto Anne
De weg naar Lumi Rasa

Hoe ben ik hier gekomen?

De Yoga Teacher Training die ik in 2015 deed, bracht me veel meer dan ik ooit had kunnen denken. Mijn interesse in de filosofie achter yoga was meteen gewekt. Het is een katalysator geweest om me breder te ontwikkelen op het gebied van welzijn. Snel merkte ik hoeveel plezier ik had in het lesgeven, hoewel dat helemaal niet de reden was waarom ik de opleiding had gevolgd.

Een opleiding tot mental coach, een cursus yoga & anatomy, ontspanningsmassage en de opleiding tot Body Mind Release-therapeut volgden en waren stuk voor stuk geweldig om te doen.

Op mijn lijstje staan nog meer dingen die ik graag wil leren. Alles op z’n tijd, want wat ik vooral heb geleerd, is om bewuster te leven en niet alles tegelijk te doen. Go with the flow, zeg maar. Hoe mooi en  fijn is het om daarop te vertrouwen.

Genoeg over mij.

Hoe is het met jou? Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Om te genieten of voor wat ondersteuning? Ik hoor je graag!

Eindhoven Licht Lumi Rasa
Over Lumi Rasa

Wat betekent het?

Lumi Rasa is een combinatie van de 2 oudste talen: Latijn en Sanskriet.
Lumi betekent (ver)licht met een knipoog naar ons fijne Eindhoven.
Rasa betekent (bovenzinnelijke) vreugde.

Lumi Rasa geeft aan wat ik graag doe; bijdragen aan jouw geluk en licht in je leven.

0%
Tevreden klanten
0%
Body Mind Release
0+
Massages
0
Powervrouw

“Anne weet de essentie te pakken. Ze helpt je met het bewaken van je grenzen, maar daagt je op een milde manier uit om steeds een stapje verder te komen.”

Lisa

Lisa

Door de BMR sessies bij Anne voel ik me stabieler, rustiger, minder prikkelgevoelig en energieker. Ik voel me echt meer in balans. Anne is een prettige kundige ‘down to earth’ therapeut. Ze steunt, stimuleert en oordeelt niet. En daarbij heeft ze een mooie knusse praktijk waar je je meteen thuis voelt.

Eefje

Eefje

Anne weet de essentie te pakken. Ze helpt je met het bewaken van je grenzen, maar daagt je op een milde manier uit om steeds een stapje verder te komen

Hans

Hans

Toe aan jezelf?

Nu is het moment!

Copyright © 2022 Lumi Rasa. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door WEBZIES