Skip to content Skip to footer

Mental Coaching

Lumi Rasa Mental Coaching

Zijn er dingen in je leven die je graag wil veranderen, maar lukt het je niet?

Als mental coach help ik je om je innerlijke motivatie te vinden en blokkades te doorbreken om tot een gewenste verandering te komen. Mijn doel is om jou te helpen zelf je oplossing(en) te vinden. Dan voel je weer de regie over je leven, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.

Op welk onderdeel in je leven zou jij graag gecoacht willen worden?

Samen bepalen we je doel en gaan we ermee aan de slag. We zorgen dat je inzicht krijgt in wat er speelt, wat je belemmert, wat je kan helpen en hoe je uiteindelijk je doel kunt bereiken.

Over het algemeen zijn er maximaal 5 consulten nodig. Het kan heel helpend  en fijn zijn om Mental coaching te combineren met yoga of een massage.

The Cove Lumi Rasa

Onze Prijzen

Basis

Consult
95

Consult duurt ca. 1 uur en 15 minuten

Contact

Extra

Consult + Yoga
155

Consult + individuele yoga

Contact

Exclusief

Consult + Massage
175

Consult + massage 100 min

Contact
0%
Tevreden klanten
0%
Body Mind Release
0+
Massages
0
Powervrouw

“Anne weet de essentie te pakken. Ze helpt je met het bewaken van je grenzen, maar daagt je op een milde manier uit om steeds een stapje verder te komen.”

Lisa

Lisa

Door de BMR sessies bij Anne voel ik me stabieler, rustiger, minder prikkelgevoelig en energieker. Ik voel me echt meer in balans. Anne is een prettige kundige ‘down to earth’ therapeut. Ze steunt, stimuleert en oordeelt niet. En daarbij heeft ze een mooie knusse praktijk waar je je meteen thuis voelt.

Eefje

Eefje

Anne weet de essentie te pakken. Ze helpt je met het bewaken van je grenzen, maar daagt je op een milde manier uit om steeds een stapje verder te komen

Hans

Hans

Toe aan jezelf?

Nu is het moment!

Copyright © 2022 Lumi Rasa. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door WEBZIES