Skip to content Skip to footer

Body Mind Release

Wat is Body Mind Release?

De Body Mind Release methode helpt je gericht en effectief de innerlijke oorzaak van je levensklachten aan te pakken.

Niet praten maar doen!

Veel behandelmethoden werken symptoomgericht of leren je ‘anders omgaan met’. Daarin onderscheidt de Body Mind Release methode zich: je pakt de innerlijke oorzaak aan. Hieronder leg ik uit wat wordt bedoeld met de innerlijke oorzaak.

Logo Erkend Body Mind Release Therapeut 2022
Body Mind Release

De innerlijke oorzaak in het kort

Bij een gebeurtenis/ervaring worden er gevoelens en overtuigingen opgeslagen in je onderbewustzijn. Dit zijn regelmatig beperkende gevoelens en overtuigingen. We noemen dit ballast.

Samen met het verlies van positieve gevoelens bepaalt deze ballast voor 95%:

  • Hoe je je voelt
  • Hoe je denkt en handelt
  • De mate van stress en spanning die je ervaart
  • Of iets wel of niet lukt in je leven
  • Welke keuzes je maakt
  • Datgene datje ziet en ervaart in je leven
  • Je mate van afhankelijkheid van anderen en eventueel het verlies van je autonomie

Specifieke ballast bepaalt welke klachten je ervaart en eventueel ook welke ziekten zich kunnen manifesteren.

0%
Tevreden klanten
0%
Body Mind Release
0+
Massages
0
Powervrouw
Zithoek Lumi Rasa

Breed inzetbaar en zeer effectief

Met de Body Mind Release methode ga je jouw ballast stap voor stap gericht loslaten en je verloren positieve gevoelens weer terughalen.

De methode is zeer breed inzetbaar en goed te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. De combinatie met massage, yoga en/of ademhalingstechnieken werkt versterkend.

Cliënten waarderen de effectiviteit van de behandeling met een 9,1!

Body Mind Release laat zeer goede resultaten zien bij klachten als:

Heb je een andere klacht en ben je benieuwd of BMR ook daarvoor helpend kan zijn? Bel, app of mail me, dan leg ik je er meer over uit.

“Anne weet de essentie te pakken. Ze helpt je met het bewaken van je grenzen, maar daagt je op een milde manier uit om steeds een stapje verder te komen.”

Lisa

Lisa

Door de BMR sessies bij Anne voel ik me stabieler, rustiger, minder prikkelgevoelig en energieker. Ik voel me echt meer in balans. Anne is een prettige kundige ‘down to earth’ therapeut. Ze steunt, stimuleert en oordeelt niet. En daarbij heeft ze een mooie knusse praktijk waar je je meteen thuis voelt.

Eefje

Eefje

Anne weet de essentie te pakken. Ze helpt je met het bewaken van je grenzen, maar daagt je op een milde manier uit om steeds een stapje verder te komen

Hans

Hans

Hoe ziet een Body Mind Release traject er voor jou uit?

Het is handig om eerst het onderdeel “ Wat is Body Mind Release Therapie” te lezen, om beter te begrijpen wat hieronder beschreven wordt.

Een Body Mind Release behandelingstraject bestaat uit zeven wekelijkse sessies waarbij ik je begeleid in het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten. Deze sessies variëren van een half uur tot één uur en 15 min. Indien gewenst  kan dit ook plaatsvinden middels videobellen (Zoom). 

Tijdens de intake bespreken we waar jij last van hebt. Daarbij gaan we niet op zoek naar de gebeurtenissen en ervaringen die mogelijk je klachten hebben veroorzaakt. Praten over problemen wordt binnen Body Mind Release vooral gezien als versterker van je ballast.

Je krijgt uitleg over de methode en jouw verwachtingen van dit traject worden besproken. 

Body Mind Release plant

Jij BENT je ballast niet, je draagt deze hooguit bij je

Je eigen persoonlijke werkschema

Binnen de Body Mind Release methode is de mogelijke innerlijke oorzaak van levensklachten (jouw ballast) in kaart gebracht. Je krijgt een persoonlijk (werk)schema mee naar huis. 
In de eerste sessie leer jij de unieke loslaatmethode. In de tweede sessie leer je de methodiek om jouw – verloren – positieve gevoelens weer terug te halen. Elke sessie vertel ik je welke ballast jij die komende week los mag laten en welke positieve gevoelens jij weer mag terughalen. Dat gaat in een specifieke volgorde en wordt op jou persoonlijk afgestemd.

Vervolgens ga je daar zelfstandig, tweemaal daags, gedurende tien tot vijftien minuten mee aan de slag. Jij moet het namelijk doen. Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost wat tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft. 

Body Mind Release bezorgde man

Jouw vorderingen worden bijgehouden

Jij kunt natuurlijk als geen ander bepalen hoe jij je voelt en of deze methodiek voor jou werkt. Wekelijks worden daarom jouw vorderingen besproken. Gaandeweg dit traject ga je ervaren dat je steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen krijgt. Je voelt je bevrijd en minder afhankelijk. Je klachten ervaar je niet meer of in veel mindere mate. 

Prijzen Body Mind Release

Basis

7 persoonlijke sessies
595

(Sessies wisselend van 45 min tot 1 uur en 15 min)

Contact

Basis + Yoga

7 Sessies + Yoga
650

(Sessies wisselend van 45 min tot 1 uur en 15 min)

Contact

Basis + Massage

Sessies + massage
670

(Sessies wisselend van 45 min tot 1 uur en 15 min)

Contact

+ Yoga & Massage

Sessies + Yoga & Massage
725

(Sessies wisselend van 45 min tot 1 uur en 15 min)

Contact

Basis + Oefeningen

Sessies + Oefeningen
650

(Sessies wisselend van 45 min tot 1 uur en 15 min)

Contact
Toe aan jezelf?

Nu is het moment!

Copyright © 2022 Lumi Rasa. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door WEBZIES